Відкриття простору для молоді Meetup хаб «ДоЗом»

У м.Знам’янка Кіровоградської області церква та професійний ліцей відкрили молодіжний духовно-освітній простір.З благословення владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського 27 квітня на базі ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» відбулося відкриття та освячення духовно-освітнього молодіжного простору для молоді Meetup хаб «ДоЗом». Створений за ініціативи молоді учнівського самоврядування «Знам’янського професійного ліцею» у співпраці з парафією Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ м.Знам’янка, підтримки благодійної організації Українська Освітня Платформа @ukredplatform та адміністрації Знам’янського професійного ліцею . Назва створенна об’єднанням важливих слів — ДОпоможемо раЗОМ. ДоЗом створений молоддю для молоді, даватиме можливість спілкування, підтримки, порозуміння, духовний ріст, змогу проявити себе в ролі ментора та є важливим етапом єднання покоління сучасної молоді.

Духовно-освітній простір освятив протопресвітер Кіровоградського деканату о.Іван Третяк у співслужінні з о.Іваном Процем. У заході взяв участь мер міста Сокирко Володимир Феліксович та представники міської влади, департаменту освіти і науки військової державної адміністрації Наталія Тимошенко, Української Освітньої Платформи Артем Костюченко та колектив, здобувачі освіти «Знам’янського професійного ліцею». Це важливий простір для майбутньої молоді нашої України — сказав у своєму слові, в.о. директора ліцею Володимир Анатолійович Смалько.

Організатори проєкту: Олізько Олена Вікторівна, о.Іван Проць та Проць Оксана Василівна подякували благодійникам за підтримку та всім, хто долучився до новоствореного хабу «ДоЗом»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.