ПРОФЕСІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ МК РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

Квітень 2023 року в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» завершився супер активними, цікавими, креативними, творчими заходами в рамках проведення професійного тижня методичної комісії ресторанного сервісу. Присвятили тиждень українським Великоднім традиціям. Викладачі та майстри виробничого навчання поєднали стародавні та сучасні технології приготування писанок, крапанок, пасхальних кулічів, крафінів, холодних страв та закусок із субпродуктів — все це необхідно знати і вміти майбутнім кухарям, кондитерам, всім українцям для підготовки до пасхальних свят. Для того, щоб зберегти наші автентичні традиції. Не забули викладачі і про правила сервірування Великоднього столу.Інформаційна та виховна година, конкурс стіннівок, відкритий урок, 4 майстер-класи від майстрів виробничого навчання та здобувачів освіти, інтерактивний кулінарний квест «Розумний кухар», підведення підсумків та нагородження переможців, активних учасників заходів — ось перелік освітніх активностей, які були проведені професійною командою кухарів та кондитерів в освітніх просторах ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей». У нас завжди цікаво і затишно.

Мрієш стати кухарем або кондитером? Закінчуєш 9 клас? Приходь до нашого освітнього закладу, заповнюй онлайн анкету https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeNY8pXNxTYD3…/viewform

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.