Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

22 червня 2021 р. в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» попрацювали викладачі методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу. Під час чергового засідання вони заслухали звіт голови м/к Свінченко І. А. про роботу за період 2020 – 2021 н. р. та дали позитивну оцінку роботі методичної комісії.

Свінченко І. А. зазначила, що всі викладачі змогли швидко налаштуватись на роботу в умовах дистанційного навчання та за допомогою сучасних інструментів організувати якісний навчальний процес, а деякі викладачі навіть досягти значних успіхів.

Викладач іноземної мови Бейгуленко В. О. зайняла ІІІ місце в обласному конкурсі на кращу методичну розробку уроку в номінації «Іноземна мова» . На засіданні Вікторія Олександрівна поділилась досвідом з колегами.

Передовий педагогічний досвід викладача історії Свінченко І. А. був узагальнений обласним методичним кабінетом. Ірина Андріївна презентувала свій досвід викладачам.

Методист ліцею Сугак Н. В. роз’яснила викладачам яким чином будуть проходити курси підвищення кваліфікації у новому навчальному році та як буде здійснюватись облік годин.

Заступник директора з навчальної роботи Олізько О. В. надала інформацію щодо заповнення журналів в умовах дистанційного навчання.

Викладачі окреслили основні напрямки роботи на новий навчальний рік.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.