Виробничі інновації завжди цікаво і актуально!

13.02.2023 року молодий викладач професійно-теоретичної підготовки #ДНЗ_ЗнамянськийПЛ Тетяна Корнейчук презентувала на обласному онлайн заході «Калейдоскоп виробничих інновацій»нову технологію по приготуванню, оформленню та подачі кондитерських виробів «Бенто-торти». Сучасні європейські підходи до кондитерських виробів, здорове харчування, зменшена калорійність, екологічна упаковка — це ще не всі переваги бенто-тортів. Викладачі та майстри виробничого навчання #ДНЗ_ЗнамянськийПЛ готові поділитися досвідом по приготуванню бенто-тортів на будь-який смак! Із задоволенням навчимо готувати смаколики для коханих та всієї родини, на продаж всіх бажаючих абітурієнтів, які мріють здобути професію «Кухар» або «Кондитер». Дайте про себе знати, заповніть електронну заяву за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNY8pXNxTYD3eYc4TxTXphbAb_pl2HcVEGJ-oCQ17efPxT4w/viewform #ОсвітнійПростірКіровоградщини #Департамент_освіти_і_науки_Кіровоградської_ОВА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.