Засідання методичної комісії природничо — математичного циклу

28 грудня  2020 р. в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» відбулося засідання методичної комісії природничо — математичного циклу, в ході якого булозаслухано звіт  викладачів хімії Трофімової Т.М. та Соколової О.М. про участь в  обласному семінарі викладачів географії, хімії, біології і екології 05.11.20 р.«Природничі науки у світі майбутнього. Дієві освітні інструменти» (онлайн, платформа Pruffme), підбито підсумки проведенняпроведення І туру Всеукраїнських  предметних олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії,інформатики та участі учнів ліцею у   міжнародній природознавчій грі «Геліантус»  міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер», у Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі «Левеня»( перенесеному з квітня на вересень).

   На засіданні методичної комісії було також заслухано звіт викладача хімії та біології  Трофімової Т.М., що атестується у 2021 р.,про результати роботи в між атестаційний період. Члени метод комісії  підтримали пропозицію про  клопотання перед адміністрацією ліцею  щодо підтвердження Трофімовій Т.М.   вищої кваліфікаційної категорії та педагогічного звання «Старший викладач».

   Голова м/к Самброс Т.В. ознайомила присутніх з графіком, умовами та  особливостями проведення пробного ЗНО у 2021 р.

   В ході роботи викладачі обмінялися досвідом щодо оптимізації використання он-лайн інструментів в умовах дистанційного навчання.

Голова м/к Самброс Т.В.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.