Тема програми: Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього. КНД-3.3.1
Тема уроку: Процеси, що відбуваються під час замісу, бродіння тіста та випікання виробів. Недоліки тіста, причини, способи усунення. Методи визначення готовності тіста та вимоги до якості.
1. Опрацюйте теоретичний матеріал та законспектуйте.
2. Перегляньте презентацію та виконайте технологічний диктант:
За зовнішніми ознаками закінчення процесу бродіння можна визначити
так:
- тісто збільшується в об’ємі у _________ рази;
- поверхня тіста стає _____________, ______________;
- тісто набуває приємного __________________ запаху;
- при легкому натискуванні пальцями на поверхні залишається слід, який повільно ______________________;
Домашнє завдання: Повторити вивчений матеріал.