18.11.2024. Урок № 7. Модуль КНД-3.2 Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Тема уроку "Відділення для виготовлення сиропів, помади, кремів, посипок"
1. В зошиті записати дату і тему уроку. В коментарях Форум написати "Завдання виконую".
2. Прочитати матеріал https://docs.google.com/document/d/1t9KhcmmVSSyyA_NT2Jpd8Whv3pcMaQl5/edit?usp=sharing&ouid=113517156439175093952&rtpof=true&sd=true
3. Переглянути відеоматеріал по приготуванню заварного крему https://www.youtube.com/watch?v=pnJYRTbYswA&ab_channel=YevhenKlopotenko
3. Виписати в конспект обладнання та інвентар, яким користуються кондитери у відділенні для виготовлення сиропів, помади, кремів, посипок.
4. Домашнє завдання: вивчити матеріал, в Інтернеті знайти 2 фото інвентарю для виготовлення сиропів, помади, кремів та вислати мені в особисті повідомлення Viber