21.11.24 року Тема програми: КДН - 3.3.1-3.3.2 Правила використання нормативно-технологічних документів при приготуванні виробів із дріжджового тіста
Тема уроку: ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР БУЛОЧНИХ ТА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗМІСТ, ПОРЯДОК КОРИСТУВАННЯ.
Відеозустріч о 08.30 https://calendar.app.google/JcVExPuETswMXDjt5
1. Записати дату і тему уроку в зошит.
2. Переглянути відеоматеріал https://www.youtube.com/watch?v=ezDducWdcRA&ab_channel=%D0%92%D0%B8%D0%BF%D1%96%D1%87%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%8E%D0%97%D0%B0%D0%B9%D1%86%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%8E
3. Прочитати навчальний матеріал https://docs.google.com/document/d/1DFC2Ormi_92lHGpRSp9Jsti8gbIODx-0/edit?usp=sharing&ouid=113517156439175093952&rtpof=true&sd=true
4. Виконати тестові завдання до 22.00 год. 23.11.2024р https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2146680
5. Домашнє завдання: Створити короткий конспект навчального матеріалу (розділи збірника; рецептуру 15. Заварний напівфабрикат; формули 1,2,3)