Уведомления
Очистить все
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
1
Записи
1
Пользователи
0
Reactions
4
Просмотры
Ноя 18, 2024 1:04 пп
Тема програми: Технологія приготування страв із м’яса.
Тема уроку: Технологія приготування та відпуск страв: м’ясо тушковане великим шматком, яловичина тушкована в кисло-солодкому соусі.
1. Опрацюйте презентацію та законспектуйте.
2. Опрацюйте технологію приготування яловичини в кисло-солодкому соусі та запишіть процес приготування у вигляді технологічної схеми.
3.Перегляньте відеоматеріал "Технологія приготування говядини в кисло-солодкому соусі"
Домашнє завдання: Опрацюйте "Секрети приготування тушкованого м'яса".