“Тиждень методичної комісії ресторанного сервісу триває. 25.04.2024 року викладач професійно-теоретичної підготовки Тетяна КОРНЕЙЧУК за підтримки майстрів виробничого навчання провела чудовий, цікавий позаурочний захід брейн – ринг “Кращий знавець кулінарії” серед здобувачів освіти групи 2-го курсу з професії “Кухар, кондитер”.Дві команди групи 29: кухарі – хлопці і кухарі – дівчата змагалися в інтелектуальних турах, нарізали картоплю брусочками і ліпили вареників на швидкість.Різноманітні завдання: теоретичні питання різної складності, практичні завдання, інтерактивні вправи, інтерв’ю і музичні паузи допомогли учасникам конкурсу розширити кругозір, поглибити знання в галузі кулінарія. Дали змогу учням розкрити свій потенціал у цікавій ігровій формі, підвищити впевненість у собі та отримати визнання за свої досягнення!
Професія кухар, кондитер – найважливіша, найцікавіша у світі!!!

