БРЕЙН-РИНГ «КРАЩІ ЗНАВЦІ КУЛІНАРІЇ

«Тиждень методичної комісії ресторанного сервісу триває. 25.04.2024 року викладач професійно-теоретичної підготовки Тетяна КОРНЕЙЧУК за підтримки майстрів виробничого навчання провела чудовий, цікавий позаурочний захід брейн — ринг «Кращий знавець кулінарії» серед здобувачів освіти групи 2-го курсу з професії «Кухар, кондитер».Дві команди групи 29: кухарі — хлопці і кухарі — дівчата змагалися в інтелектуальних турах, нарізали картоплю брусочками і ліпили вареників на швидкість.Різноманітні завдання: теоретичні питання різної складності, практичні завдання, інтерактивні вправи, інтерв’ю і музичні паузи допомогли учасникам конкурсу розширити кругозір, поглибити знання в галузі кулінарія. Дали змогу учням розкрити свій потенціал у цікавій ігровій формі, підвищити впевненість у собі та отримати визнання за свої досягнення!

Професія кухар, кондитер — найважливіша, найцікавіша у світі!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.