Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

ПРОФЕСІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ МК РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

Posted on 30.04.2023 By redaktor Немає Коментарів до ПРОФЕСІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ МК РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

Квітень 2023 року в ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” завершився супер активними, цікавими, креативними, творчими заходами в рамках проведення професійного тижня методичної комісії ресторанного сервісу. Присвятили тиждень українським Великоднім традиціям. Викладачі та майстри виробничого навчання поєднали стародавні та сучасні технології приготування писанок, крапанок, пасхальних кулічів, крафінів, холодних страв та закусок із субпродуктів – все це необхідно знати і вміти майбутнім кухарям, кондитерам, всім українцям для підготовки до пасхальних свят. Для того, щоб зберегти наші автентичні традиції. Не забули викладачі і про правила сервірування Великоднього столу.Інформаційна та виховна година, конкурс стіннівок, відкритий урок, 4 майстер-класи від майстрів виробничого навчання та здобувачів освіти, інтерактивний кулінарний квест “Розумний кухар”, підведення підсумків та нагородження переможців, активних учасників заходів – ось перелік освітніх активностей, які були проведені професійною командою кухарів та кондитерів в освітніх просторах ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей”. У нас завжди цікаво і затишно.

Мрієш стати кухарем або кондитером? Закінчуєш 9 клас? Приходь до нашого освітнього закладу, заповнюй онлайн анкету https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeNY8pXNxTYD3…/viewform

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: Відкриття простору для молоді Meetup хаб «ДоЗом»
Next Post: Тиждень природничо-математичних наук

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme