Основні правила здорового та правильного харчування

Сьогодні 27. 01. 2021 р. в ДНЗ «ЗПЛ» учні групи № 29, що навчаються по спеціальності кухар-кондитер, разом з класним керівником Свінченко І. А. та майстром в/н Власенко Д. С. в рамках тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров’я – запорука успіху!» провели виховну годину «Основні правила здорового та правильного харчування»Майбутнім кухарям ця тема особливо близька, адже в наш час здорове харчування це світовий тренд. А в Україні саме зараз велика увага приділяється організації здорового харчування в навчальних закладах. Тож майбутні кухарі мають взяти на озброєння стратегію здорового харчування. Темна О. розповіла одногрупникам про тарілку здорового харчування. А майстер в/н Власенко Д. С. ознайомила їх з раціоном здорового харчування. Класний керівник Свінченко І. А. зазначила, що здорове харчування забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет, допомагає уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу.Насамкінець учні дійшли висновку, що правильне та збалансоване харчування — це запорука здоров’я та довголіття. Тому треба відмовлятись від шкідливої їжі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.