Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

Основні правила здорового та правильного харчування

Posted on 28.01.2022 By redaktor Немає Коментарів до Основні правила здорового та правильного харчування

Сьогодні 27. 01. 2021 р. в ДНЗ «ЗПЛ» учні групи № 29, що навчаються по спеціальності кухар-кондитер, разом з класним керівником Свінченко І. А. та майстром в/н Власенко Д. С. в рамках тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров’я – запорука успіху!» провели виховну годину «Основні правила здорового та правильного харчування»Майбутнім кухарям ця тема особливо близька, адже в наш час здорове харчування це світовий тренд. А в Україні саме зараз велика увага приділяється організації здорового харчування в навчальних закладах. Тож майбутні кухарі мають взяти на озброєння стратегію здорового харчування. Темна О. розповіла одногрупникам про тарілку здорового харчування. А майстер в/н Власенко Д. С. ознайомила їх з раціоном здорового харчування. Класний керівник Свінченко І. А. зазначила, що здорове харчування забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет, допомагає уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу.Насамкінець учні дійшли висновку, що правильне та збалансоване харчування – це запорука здоров’я та довголіття. Тому треба відмовлятись від шкідливої їжі.

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: Будьте здорові!
Next Post: Виховний захід

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme