ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЇ

15.04.2021 р. в рамках тижня природничо-математичних дисциплін відбувся День біології та екології. Девізом дня стали слова Антуана де Сент Екзюпері: « Прокинувся — приведи до ладу свою планету!».

Розпочався День відео лекцією “Нам тут жити”. Учні переглянули відеокомпозицію про забруднення навколишнього середовища, обговорили питання впливу техногенної діяльності людства на екосистеми Землі і ще раз впевнились у важливості дбайливого ставлення до довкілля і справедливості вислову нашого земляка,видатного педагога В.О.Сухомлинського: «Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов»

На великій перерві учні мали змогу пройти дистанцію інтелектуального марафону (на швидкість),виконуючи завдання “ Екологічна стежина”. Дійшли до фінішу Гросул Д. , Піліпенко І.(11 гр.),Темна А.,Полякова С. (19 гр.),Куксенко С.,Панієв Л.,Ткаченко Д.(14 гр.).

День завершився традиційним конкурсом любителів ребусів « Відгадай загадку – отримай 10!». Кращими в ньому були учні груп №11, 19, 23,21.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.