«Калейдоскоп виробничих інновацій в галузі ресторанного сервісу»

«Калейдоскоп виробничих інновацій в галузі ресторанного сервісу» — постійно діючий онлайн-захід серед П(ПТ)НЗ Кіровоградської області, 19.02.2021 року в ньому прийняла участь майстер виробничого навчання нашого закладу Дубровська Ірина, яка презентувала свій досвід роботи з впровадження нової для України технології з професії «Кондитер».

Ірина Петрівна разом із випускниками поточного навчального року вже готують дуже смачні, запашні і привабливі на зовнішній вигляд, сучасні булочки «Сіннабон». Дівчата та хлопці, кому до вподоби кулінарія та кондитерське мистецтво, запрошуємо на навчання до ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.