



Останнім часом асортимент кондитерських виробів постійно змінюється.
Ця тенденція пов’язана зі змінами сировини, смаку споживачів і попиту на окремі види виробів, а також із впровадженням сучасного обладнання і вдосконалення технологій. Асортимент продукції багато в чому забезпечує велика кількість рецептур.
Але всі кондитери повинні вміти готувати смачні, пухкі вироби із дріжджового тіста. Здобувачі освіти групи 39 по професії “Кухар; кондитер” ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги СМОЛЯКОВО на уроці виробничого навчання при вивченні модуля “Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього” навчилися готувати, випікати рулети та булочки з маком.
На уроці здобувачі освіти закріпили вміння з приготування опари, замішування тіста, формування та випікання виробів. Потім пригостили булочками своїх рідних та друзів!
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #Освітній_Простір_Кіровоградщини