![](https://dnz-zpl.kr.ua/wp-content/uploads/2025/01/photo_5440408535696533745_y-1024x1024.jpg)
![](https://dnz-zpl.kr.ua/wp-content/uploads/2025/01/photo_5440408535696533746_y-694x1024.jpg)
![](https://dnz-zpl.kr.ua/wp-content/uploads/2025/01/photo_5440408535696533747_y-1024x1024.jpg)
![](https://dnz-zpl.kr.ua/wp-content/uploads/2025/01/photo_5440408535696533748_y-686x1024.jpg)
![](https://dnz-zpl.kr.ua/wp-content/uploads/2025/01/photo_5440408535696533749_y-788x1024.jpg)
Професія кухаря – одна з найдавніших, дуже творчих і завжди актуальних.
Це нескінченний простір фантазії для тих, кому подобається створювати нові приголомшливі смаки та відкривати маленькі дива іншим через власну кулінарію.
В ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» відбулася поетапна кваліфікаційна атестація в групі 39 за професією «Кухар, кондитер», майстер виробничого навчання СМОЛЯКОВА Ольга Миколаївна.
Здобувачі освіти приготували смачні та корисні салати, перші страви, м’ясні та рибні страви, десерти, захищаючи кваліфікацію: кухар 4 розряду.
Приготували та презентували страви здобувачі освіти у сучасних кулінарних тенденціях.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #Освітній_Простір_Кіровоградщини