Кожного дня здобувачі освіти з професії «Кухар; кондитер» ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» активно працювали на різних заходах, присвячених тижню «Любіть Україну, вишневу свою країну!».Майстер — клас по приготуванню грибних бойлів з вишнею та сиром провела молода майстриня виробничого навчання Юлія ЧУПРУН. Незвичне поєднання продуктів: гриби, м’ясний фарш, вишні та сир після смаження у фритюрі дали чудовий результат на виході. Вийшла смачна інноваційна страва.Екскурсія в кондитерський цех «Південний» не залишила майбутніх кондитерів байдужими. Сотні різних кондитерських виробів виробляють на підприємстві одночасно.Кулінарні цікавинки, завдання з різних предметів, зашифровані QR-кодом чекали наших вихованців на «Дереві пізнання». Керівник Тетяна КОРНЕЙЧУК.Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів порадувала всіх ліцеїстів. Почесне місце на столі займали українські вареники та пиріжки з вишнями! Керівник Ірина ДУБРОВСЬКА. Любіть Україну, вишневу свою країну!