В ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” 22 квітня розпочався професійний тиждень методичної комісії ресторанного сервісу на тему ” Любіть Україну, вишневу свою країну!”Відкрила тиждень голова методичної комісії, викладач з предмету “Технологія приготування їжі” КОРНЕЙЧУК Тетяна, ознайомивши здобувачів освіти із суперактивностями, інтенсивами, екскурсіями, майстер-класами, конкурсами, які їх чекають їх на протязі 5 днів.Перший майстер – клас по приготуванні вишневого крамбела провела майстер виробничого навчання 2 курсу з професії “Кухар, кондитер” Ольга СМОЛЯКОВА. Крамбл — солодкий пиріг з крихти пісочного тіста і фруктів або ягід. Соковита ароматна начинка поєднується з хрусткою пісочною скоринкою. Цей простий у приготуванні десерт вразив своїм неймовірним ароматом та приємним смаком весь учнівський та педагогічний колективи ліцею.Майбутні кухарі задоволені, навчені, а далі буде…

