Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

ПРОФЕСІЯ КУХАР – ЗАВЖДИ ЦІКАВО І СМАЧНО

Posted on 24.11.2023 By redaktor Немає Коментарів до ПРОФЕСІЯ КУХАР – ЗАВЖДИ ЦІКАВО І СМАЧНО

В коридорах ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” кожного дня пахне смачними стравами та ароматними кондитерськими виробами.На фото група 29, другий курс навчання з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги СМОЛЯКОВОЇ на уроках виробничого навчання відпрацювали тему “Приготування страв із натуральної січеної маси”. Готували біфштекс січений і січеники “Полтавські”, підібрали соуси та гарнітури до них. Урок був проведений у змішаній формі навчання, декілька учнів працювали дистанційного та надіслали фотозвіти про виконану роботу. Всі здобувачі освіти залишилися в захваті від результату своєї роботи , страви вийшли смачні, соковиті, привабливо виглядали.Якщо ви творча людина, у вас є тяга до кулінарії, любите пиріжки та круасани, тоді приходьте до нас на навчання! Інформація про вступ до ліцею на сайті https://dnz-zpl.kr.ua/

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: ПоSTEMили разом з ЗПЛ на всеукраїнському рівні!!!
Next Post: БІЛЬ ДУШІ ТА ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme