22 лютого 2022 року в ліцеї відчувалися приємні аромати, готувалися смачні страви. Виконували випускні кваліфікаційні роботи в оновленій кухні-лабораторії здобувачі освіти групи 119 за професією «Кухар», майстер виробничого навчання Дубровська І.П. Не зважаючи на те, що кваліфікація випускників: кухар 3 розряду, всі намагалися презентувати страви більш складного приготування, з використанням інноваційних технологій в сучасній кулінарії. А саме головне, що після проходження виробничої практики, де «наші кухарі» себе добре зарекомендували, всіх вже чекають робочі місця в кафе та їдальнях міста Знам’янка. Ми вітаємо випускників з тим, що здобули чудову професію, бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвивати свої життєві та професійні компетентності надалі і отримувати задоволення від цього!