


У ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» у рамках проведення Тижня кухарів та з нагоди Всесвітнього дня здорового харчування відбувся інтерактивний захід «Фастфуд під мікроскопом». Учні обговорювали переваги та ризики швидкої їжі, дізналися факти про склад популярних фастфуд-страв. Інформаційний блок супроводжувався переглядом мультфільму та відеоролика «Секрети фастфуду», які показали, як продукти швидкого приготування впливають на здоров’я.
Інтерактивні ігри «Так чи ні» та «Корисна та небезпечна їжа», сценка, лайфхаки «Обирай здоровий фастфуд»,під час яких учасники перевірили свої знання та вміння робити правильний вибір у харчуванні. Захід «Фастфуд під мікроскопом» став ще одним кроком у вихованні культури здорового харчування серед молоді, саме від сьогоднішніх учнів залежить, яким буде майбутнє кулінарії — смачним і водночас корисним.
#ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #Хочу_тут_вчитися #Департамент_освіти_і_науки_Кіровоградської_ОВА #ПТО #ОсвітнійПростірКіровоградщини