

Цьогоріч відкриття тижня співпало з Міжнародним днем кухаря — святом усіх, хто створює кулінарні шедеври й дарує гарний настрій через смак!

Темою тижня обрали «Улюблені страви молоді — фастфуд», адже саме ці страви сьогодні користуються неабиякою популярністю серед молоді.



Після урочистого відкриття здобувачі освіти взяли участь у вирішенні цікавих інтерактивних завданнях з професійно-теоретичних предметів:

«Технологія приготування їжі»

«Устаткування підприємств харчування»

«Організація виробництва та обслуговування» Креатив, командна робота та любов до кулінарної справи — саме так розпочався наш професійний тиждень!

#ЗнамянськийПрофесійнийЛіцей#ПТО#Тиждень_Кухаря#Міжнародний_День_Кухаря#Освітній_Простір_Кіровоградщини