





Професія кондитер – широка та змістовна, праця кропітка і важка, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку. Кондитера часто порівнюють із роботою художника. В ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” були проведені пробні кваліфікаційні роботи в групі 49 з професії “Кухар, кондитер”, майстер виробничого навчання СМОЛЯКОВА Ольга.
Хлопці та дівчата практично захищали здобуті уміння та навички на встановлення кваліфікації: кондитер 3 розряду. Рулет медовий із сметанним кремом, медівник із заварним кремом, торт Медівник “Цифра”, бісквітний торт” Банановий рай”, бісквітний торт з масляним кремом та вишнею, медівник із жидкого тіста, з кремом-чіз та солоною карамеллю – ось такі кондитерські вироби презентували здобувачі освіти членам кваліфікаційної атестації та отримали позитивні оцінки.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #Освітній_Простір_Кіровоградщини