Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

Для тих, хто любить булочки

Posted on 13.02.2025 By Vet Kr Немає Коментарів до Для тих, хто любить булочки

Останнім часом асортимент кондитерських виробів постійно змінюється.

Ця тенденція пов’язана зі змінами сировини, смаку споживачів і попиту на окремі види виробів, а також із впровадженням сучасного обладнання і вдосконалення технологій. Асортимент продукції багато в чому забезпечує велика кількість рецептур.

Але всі кондитери повинні вміти готувати смачні, пухкі вироби із дріжджового тіста. Здобувачі освіти групи 39 по професії “Кухар; кондитер” ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги СМОЛЯКОВО на уроці виробничого навчання при вивченні модуля “Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього” навчилися готувати, випікати рулети та булочки з маком.

На уроці здобувачі освіти закріпили вміння з приготування опари, замішування тіста, формування та випікання виробів. Потім пригостили булочками своїх рідних та друзів!

#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #Освітній_Простір_Кіровоградщини

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: Правильний вибір сьогодні – запорука стабільності завтра
Next Post: ЗМІ, гаджети та здоровий спосіб життя – піклуйся про себе, зроби правильний вибір

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme