




Професія кухаря – одна з найдавніших, дуже творчих і завжди актуальних.
Це нескінченний простір фантазії для тих, кому подобається створювати нові приголомшливі смаки та відкривати маленькі дива іншим через власну кулінарію.
В ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” відбулася поетапна кваліфікаційна атестація в групі 39 за професією “Кухар, кондитер”, майстер виробничого навчання СМОЛЯКОВА Ольга Миколаївна.
Здобувачі освіти приготували смачні та корисні салати, перші страви, м’ясні та рибні страви, десерти, захищаючи кваліфікацію: кухар 4 розряду.
Приготували та презентували страви здобувачі освіти у сучасних кулінарних тенденціях.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #Освітній_Простір_Кіровоградщини