Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

ГАСТРОНОМІЧНА МАНДРІВКА

Posted on 26.11.2024 By Vet Kr Немає Коментарів до ГАСТРОНОМІЧНА МАНДРІВКА

Феномен національної кухні полягає в тому, що вона одночасно і цілісна, і має регіональне різноманіття, бо створена на базі наявних у кожній з частин України елементів кулінарної культури.

Про те як смакує нині Україна і які гастрономічні традиції має , про найвідоміші страви української кухні регіонів держави йшлося під час обласного методичного онлайн-заходу «Гастрономічна мандрівка. «Страви української кухні регіонів України», що відбувся 19.11. 2024 року, організований НМК ПТО в Кіровоградській області.

Одним із спікерів була майстер виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер» ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Ольга СМОЛЯКОВА, яка поділилася досвідом приготування страви Кіровоградського регіону «Гарбуз запечений зі свинними реберцями та гречаною кашею”.

Смачна, поживна, корисна та по сучасному презентована страва дійсно викликає інтерес до технології приготування.

#Хочу_тут_вчитися #ПТО #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ОсвітнійПростірКіровоградщини

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: УЧАСТЬ У КОНКУРСІ “БЕБРАС”
Next Post: СПІВПРАЦЯ ІЗ РОБОТОДАВЦЯМИ

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme