





Організувати будь-яке свято в форматі Кенді бару – значить здивувати гостей різноманітністю солодких страв і дати можливість провести час в незвичній атмосфері.
Що таке Кенді бар?
Дослівний переклад – солодкий бар.
Він підійде для святкування практично будь-яких заходів, де передбачені солодощі. Організація подібного заходу скидається на мистецтво.
Так, учні 2-го курсу з професії “Кухар; кондитер” ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” під керівництвом майстрів виробничого навчання МОСІНОЇ Ельвіри та ДУБРОВСЬКОЇ Ірини підготували і презентували “Гарбузовий Кенді бар”, присвячений смачному і корисному українському гарбузу .
Гарбузові: мус, желе, цукерки, маршмеллоу , кейк попси, макаронс, райфли, тістечка “Мотті”‘ – це неперевершені смаколики з гарбуза, які навчилися готувати і полюбили куштувати наші здобувачі освіти. А ще неймовірна атмосфера панувала на святі справжнього Гарбузового раю.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #ОсвітнійПростірКіровоградщини