



В рамках професійного тижня методичної комісії ресторанного сервісу в ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” викладач професійно- теоретичної підготовки Наталя ЧЕРНОВОЛ провела відкритий урок з предмету “Організація виробництва та обслуговування” із здобувачами освіти 1 курсу з професії “Кухар, кондитер”.
Тема уроку “Організація роботи овочевого цеху”, мета уроку: розвиток професійних компетентностей по обробці овочів Презентація, бесіда, опитування, знайомство з інноваційними дівайсами, практична робота, майстер-клас по виконанню карвінгу.
Використання цифрових технологій: онлайн тестування, електронні посібники, QR-коди, відеоматеріал від Євгена Клопотенка – ті способи і методи навчання, що використала викладачка досягаючи освітньої мети уроку.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #ОсвітнійПростірКіровоградщини