В рамках професійного тижня методичної комісії ресторанного сервісу в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» викладач професійно- теоретичної підготовки Наталя ЧЕРНОВОЛ провела відкритий урок з предмету «Організація виробництва та обслуговування» із здобувачами освіти 1 курсу з професії «Кухар, кондитер».
Тема уроку «Організація роботи овочевого цеху», мета уроку: розвиток професійних компетентностей по обробці овочів Презентація, бесіда, опитування, знайомство з інноваційними дівайсами, практична робота, майстер-клас по виконанню карвінгу.
Використання цифрових технологій: онлайн тестування, електронні посібники, QR-коди, відеоматеріал від Євгена Клопотенка — ті способи і методи навчання, що використала викладачка досягаючи освітньої мети уроку.
#Хочу_тут_вчитися #ДНЗ_Знамянський_Професійний_Ліцей #ПТО #ОсвітнійПростірКіровоградщини