Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

СУПЕР АКТИВНИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

Posted on 13.05.2024 By redaktor Немає Коментарів до СУПЕР АКТИВНИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

Кожного дня здобувачі освіти з професії “Кухар; кондитер” ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” активно працювали на різних заходах, присвячених тижню “Любіть Україну, вишневу свою країну!”.Майстер – клас по приготуванню грибних бойлів з вишнею та сиром провела молода майстриня виробничого навчання Юлія ЧУПРУН. Незвичне поєднання продуктів: гриби, м’ясний фарш, вишні та сир після смаження у фритюрі дали чудовий результат на виході. Вийшла смачна інноваційна страва.Екскурсія в кондитерський цех “Південний” не залишила майбутніх кондитерів байдужими. Сотні різних кондитерських виробів виробляють на підприємстві одночасно.Кулінарні цікавинки, завдання з різних предметів, зашифровані QR-кодом чекали наших вихованців на “Дереві пізнання”. Керівник Тетяна КОРНЕЙЧУК.Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів порадувала всіх ліцеїстів. Почесне місце на столі займали українські вареники та пиріжки з вишнями! Керівник Ірина ДУБРОВСЬКА. Любіть Україну, вишневу свою країну!

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: “ЧОРНОБИЛЬ В ПАМ’ЯТІ МОЇЙ”
Next Post: “БУДЬ СМІЛИВИМ, ЯК УКРАЇНА, ТА ЗАЛІЗНИМ, ЯК УЗ!”

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme