Кожного дня здобувачі освіти з професії “Кухар; кондитер” ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” активно працювали на різних заходах, присвячених тижню “Любіть Україну, вишневу свою країну!”.Майстер – клас по приготуванню грибних бойлів з вишнею та сиром провела молода майстриня виробничого навчання Юлія ЧУПРУН. Незвичне поєднання продуктів: гриби, м’ясний фарш, вишні та сир після смаження у фритюрі дали чудовий результат на виході. Вийшла смачна інноваційна страва.Екскурсія в кондитерський цех “Південний” не залишила майбутніх кондитерів байдужими. Сотні різних кондитерських виробів виробляють на підприємстві одночасно.Кулінарні цікавинки, завдання з різних предметів, зашифровані QR-кодом чекали наших вихованців на “Дереві пізнання”. Керівник Тетяна КОРНЕЙЧУК.Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів порадувала всіх ліцеїстів. Почесне місце на столі займали українські вареники та пиріжки з вишнями! Керівник Ірина ДУБРОВСЬКА. Любіть Україну, вишневу свою країну!

