В коридорах ДНЗ “Знам’янський професійний ліцей” кожного дня пахне смачними стравами та ароматними кондитерськими виробами.На фото група 29, другий курс навчання з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги СМОЛЯКОВОЇ на уроках виробничого навчання відпрацювали тему “Приготування страв із натуральної січеної маси”. Готували біфштекс січений і січеники “Полтавські”, підібрали соуси та гарнітури до них. Урок був проведений у змішаній формі навчання, декілька учнів працювали дистанційного та надіслали фотозвіти про виконану роботу. Всі здобувачі освіти залишилися в захваті від результату своєї роботи , страви вийшли смачні, соковиті, привабливо виглядали.Якщо ви творча людина, у вас є тяга до кулінарії, любите пиріжки та круасани, тоді приходьте до нас на навчання! Інформація про вступ до ліцею на сайті https://dnz-zpl.kr.ua/
