Кухарі та кулінари — не просто професія, це мистецтво. Перші кухарі з’явилися на землі, без сумнівів, з появою самого людства. Більш того — прийом їжі для багатьох з нас досить приємне заняття. З’їсти що-небудь смачненьке, це щоденне маленьке свято, яке кожен з нас може влаштувати собі самостійно, і не останнє місце в цьому займає кухарське мистецтво.У Міжнародний день кухаря та кулінара методична комісія ресторанного сервісу та здобувачі освіти з професії «Кухар, кондитер» ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» організували й провели кулінарний Фест «Гарбузовий рай» .Гарбуз став справжнім королем заходу. Цікаві локації, строкаті фотозони та смачнющі страви були представлені в фойє закладу. Учасники дегустували деруни «Гарбузова насолода», салат вітамінний з гарбузом «Дарунок осені», каша гарбузова «Класична», ризото по-українськи з гарбузом, шарлотка «Гарбузова ніжність», запіканка з гарбузом. А цікаві питання, загадки та подарунки (рецепти неймовірних страв від професіоналів) перевірили знання здобувачів освіти інших професій кулінарних термінів та інгредієнтів. У ході проведення заходу учні та працівники закладу долучитися до збору коштів на ЗСУ .Щиро вітаємо усіх причетних до свята! Дякуємо за вашу роботу та любов до професії!