Уведомления
Очистить все
Організація виробництва та обслуговування
2
Записи
2
Пользователи
0
Reactions
7
Просмотры
Ноя 21, 2024 10:11 пп
22.11.2024р.
Тема програми: КНД-3.2 Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Тема уроку 8-9: Характеристика кондитерського інструменту, посуду, інвентарю
Відеоконференція https://meet.google.com/tzm-kdxk-igx
1. Записати дату і тему уроку.
2. Детально вивчити матеріал https://docs.google.com/document/d/1NC4AFODoCcN31JN83QouS9iJgG76OHur/edit?usp=sharing&ouid=113517156439175093952&rtpof=true&sd=true
3. Записати всі види інструменту, інвентарю в зошит.
4. Домашнє завдання: Створити презентацію на 4-5 слайдів "Кондитерський інвентар", вислати мені у Viber
1 Ответ
Ноя 22, 2024 2:23 пп
Виконую