Skip to content

ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

Знамянський професійний ліцей

  • Головна
  • Новини
  • Про ліцей
    • Історія закладу
    • Педагогічний колектив
    • Фінансова звітність
    • Звіт директора
  • Освітня діяльність
    • Нормативні документи
    • Загальноосвітня підготовка
    • Професійна підготовка
    • Виховна робота
      • Булінг
      • Національно-патріотичне виховання
      • Для класних керівників
      • Спортивна робота
      • Гуртожиток
      • Вихователі гуртожитку
      • Інформація для учнів
        • Дії при надзвичайних ситуаціях
      • Соціальна робота
      • Психологічна допомога
      • Гуртки
        • Рідне слово
        • Дивосвіт
        • Вокальний спів
        • Сучасні ритми
        • Бойове самбо
      • Учнівське самоврядування
    • Методична робота
      • Інформаційна сторінка
    • Внутрішня система забезпечення якості освіти
  • ЗНО (НМТ)-2025
  • Бібліотека
    • Електронна бібліотека
  • Охорона праці
    • Програма вступного інструтажу
    • Інструкції
    • Навчання для працівників
  • Дуальна форма
  • Профорієнтація
    • Все по професіям
    • Батькам та абітурієнтам
      • Подати заяву до вступу
      • Наші професії
      • Правила прийому
  • Дистанційне навчання
    • Forum
    • РОЗКЛАД
    • Електронний журнал
    • Майстри виробничого навчання
    • Викладачі загальноосвітньої підготовки
    • Викладачі професійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
  • Запрошення до навчання
  • ЦЕНТР КАР’ЄРИ
  • ПУБЛІЧНІСТЬ І ДОСТУПНІСТЬ
  • Toggle search form

БРЕЙН-РИНГ “КРАЩІ ЗНАВЦІ КУЛІНАРІЇ

Posted on 26.04.2024 By redaktor Немає Коментарів до БРЕЙН-РИНГ “КРАЩІ ЗНАВЦІ КУЛІНАРІЇ

“Тиждень методичної комісії ресторанного сервісу триває. 25.04.2024 року викладач професійно-теоретичної підготовки Тетяна КОРНЕЙЧУК за підтримки майстрів виробничого навчання провела чудовий, цікавий позаурочний захід брейн – ринг “Кращий знавець кулінарії” серед здобувачів освіти групи 2-го курсу з професії “Кухар, кондитер”.Дві команди групи 29: кухарі – хлопці і кухарі – дівчата змагалися в інтелектуальних турах, нарізали картоплю брусочками і ліпили вареників на швидкість.Різноманітні завдання: теоретичні питання різної складності, практичні завдання, інтерактивні вправи, інтерв’ю і музичні паузи допомогли учасникам конкурсу розширити кругозір, поглибити знання в галузі кулінарія. Дали змогу учням розкрити свій потенціал у цікавій ігровій формі, підвищити впевненість у собі та отримати визнання за свої досягнення!

Професія кухар, кондитер – найважливіша, найцікавіша у світі!!!

Без рубрики

Навігація записів

Previous Post: ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ТИЖНЯ З ПРОФЕСІЇ КУХАР: ОНЛАЙН ЗАХОДИ
Next Post: ПЕРЕМОГИ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ “КРАЇНА ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАШІ КОНТАКТИ

 

Адреса: Кіровоградська обл., м.Знам’янка, вул.Олени Теліги, 6, індекс 27403

телефон: 05233-62398

мобільний: +380634356235

e-mail:znamlicey@ukr.net

Copyright © 2025 ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей".

Powered by PressBook WordPress theme