Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

     29 грудня 2020 р. в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» відбулося засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу, в ході якого було заслухано звіт викладачів історії Свінченко І. А. та Халімончикова В. В. про участь в роботі обласної школи передового педагогічного досвіду викладача історії РЦПТО ім. О.С. Єгорова Колечкіної О. М. з проблеми «Формування предметних компетенцій шляхом візуалізації навчального матеріалу».

   Корисною та своєчасною виявилась інформація методиста ліцею Сугак Н. В. про підвищення кваліфікації викладачів загальноосвітніх предметів та проведення атестації педагогічних працівників  у 2021 р.

   На засіданні методичної комісії було також заслухано звіти викладачів: Бейгуленко В. О. та Барталевич Н. А., що атестуються у 2021 р. про результати роботи в міжатестаційний період. Колеги підтримали пропозицію щодо клопотання перед адміністрацією ліцею про присвоєння Бейгуленко В. О. І кваліфікаційної категорії та підтвердження Барталевич Н. А. вищої кваліфікаційної категорії та педагогічного звання старший викладач.

   Голова м/к Свінченко І. А. ознайомила присутніх із особливостями проведення пробного ЗНО у 2021 р.

   В ході роботи викладачі обмінялися досвідом щодо оновлення контенту персональних блогів.

  Робота методичної комісії була плідною та змістовною.

Голова м/к СГЦ Свінченко І. А.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.